Don't Miss

Deze week in… Aflevering 2

dezeweek-2

Aflevering 2 – RTL 4 – Zondag 20 april 2014

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen uit deze aflevering.
Mist u informatie of wilt u iets specifieks weten? Schrijf even naar onze redactie: redactie@rtlvakantiemagazine.nl

VOOR DE BREAK

NA DE BREAK

 Cosi Fires  Cobb Barbecue
 Recreatiepark-Camping Ponderosa  Chalet Totaal
 Uppi Ambiance Zonwering
Adam Voyages Camping Slabroek
Handdoek.nl
Ladival


Camping De Kleine Wolf

logo_kleine_wolf_ommenDe Kleine Wolf is een  ***** sterren camping gelegen in het Overijsselse Vechtdal. Dichtbij de vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg is camping De Kleine Wolf dé plek om te ontspannen voor jong en oud. Met faciliteiten als een overdekt zwembad, een verwarmd buitenzwembad met grote glijbanen, WiFi, een strand met echte palmbomen, luxe verwarmd sanitair, een visvijver en een over de top enthousiast animatieteam. Op camping De Kleine Wolf zijn alle comfort-kampeerplaatsen ruim van opzet, zowel beschut tussen de bomen, op gezellige, knusse grasveldjes, of tussen mooi aangelegde singels. Tevens zijn er hondenvrije en autovrije velden aanwezig en velden waar 1 hond per kampeerplaats is toegestaan. Hier geniet u pas echt van uw vakantie!

Wilt u niet kamperen maar houdt u meer van Glamping? Dat kan ook bij ons. Er zijn verschillende verhuuraccommodaties.  Houdt u van spanning en sensatie, van actie en snelheid? In de omgeving zijn diverse leuke uitjes zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Speelstad Oranje in Beilen, het Verkeerspark in Assen, Kabouterland Exloo of het Dolfinarium in Harderwijk.

Kijk voor meer informatie kijk op www.kleinewolf.nl

villa 1 villa 2

Adam Voyages

Adam logo kleurrgbAdam Voyages organiseert al sinds 1990 geheel verzorgde zeilvakanties langs de Turkse zuidwestkust. Je verblijft op een comfortabel houten zeilschip, zeilervaring is geen vereiste. Op de 8 tot 12 persoonsschepen is een deskundige bemanning aanwezig. Ze schotelen je telkens weer andere verrassingen voor. Of het nu een stille baai is, waarbij de bergen met pijnbomen zijn begroeid of een klein vissersdorpje waar het toerisme zich nog niet heeft laten zien, het zijn telkens weer andere ervaringen die een verblijf aan boord van een van de schepen onvergetelijk maken.

Je kan individueel reserveren, alleen of met z’n twee, je kan altijd mee! Ontdek de ultieme vakantie in een groep van gelijkgestemden. Allemaal mensen die houden van zon, zee, zeilen, zwemmen en genieten. Meehelpen met zeilen mag, maar niets moet, het is immers vakantie. Dus ‘klaar om te wenden?’ Of je rug nog even laten bijbruinen onder het genot van een lekker glas wijn.

Kijk voor meer informatie op: www.adamvoyages.nl

Zonnen maar Gulet Floris


Cobb BBQ

CobbTM_Logo_01-2De Cobb is de barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig, in 3 minuten heet en overal te gebruiken. Met gemak zet u met de Cobb een heerlijk gerecht op tafel! Hij is al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. Bijzonder is dat de Cobb aan de onderkant niet heet wordt. U kunt hem dus gewoon op tafel zetten! De Cobb is compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Gebruik hem op de camping, bij de caravan, op het strand, thuis in de tuin of op het balkon.

Met de accessoires kunt u de mogelijkheden van de Cobb verder uitbreiden. Voorbeelden van accessoires zijn een wok, een rooster en een bakplaat. Zo kunt u met de Cobb grillen, bakken, braden, wokken en roken. Overal waar u wilt, kunt u heerlijk genieten van samen barbecueën, lekker gourmetten of gezellig een visje roken. Kortom; doen waar u zin in heeft!

Kijk voor meer informatie op www.mijncobb.nl

Cobb Premier familie gezellig samen aan tafel Cobb Pro pastelblauw


Ambiance Zonwering

Logo_vdWal_Bekenkamp_cmykAmbiance zonwering is een organisatie waarbij 46 bedrijven in Nederland zijn aangesloten Ieder zelfstandig, maar met dezelfde uitstraling, advertentie en aanbiedingen. Ambiance zonwering staat voor kwaliteit en goede service, doordat we zoveel vestigingen in Nederland hebben kunnen we particulieren en bedrijven ook snel van dienst zijn. Het assortiment van Ambiance zonwering is sterk uitgebreid de laatste jaren, van fraaie glazen tuinkamers textieldaken, lamelledaken kan Ambiance zonwering de klant voorzien van alle mogelijke zonweringen voor binnen en buiten.

Kijk voor meer informatie op www.ambiance-zonwering.nl

IMG_0897 Snelder zonder markiezen