Don't Miss

Presentatoren RTL Vakantie Magazine

Jessica Mendels

Jessica MendelsAl op jonge leeftijd voelde Jessica zich helemaal thuis op het podium. Als 8 jarig meisje begon zij met lessen te volgen op Jeugd Theater school Rabarber in Den Haag, waar zij is geboren en getogen. Na rollen in commercials, een speelfilm en series als COSTA, GTST, Westenwind e.d. stond zij op haar 25e voor het eerst als presentatrice voor de camera en met succes! Na het regionale programma ‘Haagenda tv’ en een half jaar ervaring als Liveshop presentatrice maakte het grote publiek in 2008 kennis met Jessica als het vrolijke gezicht van Campinglife. Vier jaar lang reisde de Haagse iedere zomer met Sander Janson door Europa. In 2012 werd de dochter van Jessica geboren en met de komst van Ilse kwam er een einde aan de zomers in het buitenland.

Nu zal zij het vakantieplezier in voornamelijk Nederland vast gaan leggen voor RTL. Vanaf 19 mei 2013 is Jessica wekelijks te zien in RTL Vakantie Magazine dat zij samen met Arno Raymakers presenteert.

 

Arno Raymakers

Arno RaymakersPresentator en producent Arno Raymakers zit al meer dan 25 jaar in het media-vak. Op 16-jarige leeftijd begon hij zijn eigen radio station, letterlijk op de zolder van zijn ouders. Ook had hij toen al interesse in het maken van films: iedere herfst-, zomer- en kerstvakantie werd besteed aan het maken van 8-mm poppen-, animatie en trucage filmpjes. Het liefst ging hij naar de Film Academie, maar in die tijd lagen de toelatingseisen te hoog.

Arno vertrok naar het buitenland: hij woonde en werkte achtereenvolgens in Oostenrijk, Spanje, Turkije en 13 jaar in Amerika als entertainer, presentator, acteur en producent. Tussendoor voer hij ook nog 8 jaar lang als presentator en cruise director op 14 cruise schepen wereldwijd.

Na zijn kosmopolitische bestaan als wereldreiziger belandde Arno jaren geleden weer in Nederland, waar hij snel rolletjes te pakken had in Onderweg naar Morgen en een aantal grote commercials voor o.a. Vodafone en Unit4Agresso. In 2007 werd hij Sr. Presentator bij Liveshop dat o.a. te zien was op Talpa, RTL en SBS 6. Hij maakte meer dan 2000 live-uren op tv en leerde er collega Jessica Mendels kennen die hij als producent onlangs afgelopen seizoen engageerde als co-presentatrice voor het nieuwe programma RTL Vakantie Magazine.

In 2009 presenteerde hij samen met Sanne Heijen een programma op RTL 5. In juli 2010 besloten de twee een productie bedrijf (Enjoy Life Media) te starten met als doel een tv programma te produceren voor RTL 4. De naam: Enjoy Life. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en heeft het producentenduo al diverse programma’s op hun naam staan: Enjoy Life, Over De Reling, Kidsjen, Mijn Vriendin & Ik, Weekend Trip & RTL Wintertijd.