Don't Miss

Aflevering 6 (herhaling): 13 juli 2013 – 10.00u – RTL 4

In aflevering 6 van RTL Vakantie Magazine staan vakantie-uitjes & dagtrips centraal. De redactie van het programma zocht dus DE ideale lokatie voor deze uitzending. Vanzelfsprekend kwamen ze terecht bij Walibi Holland! Arno ontvangt er in een zonnig en uitbundig decor wederom diverse gasten die van alles komen vertellen over de laatste vakantie trends.

Als eerste gast staat Dirtkings op het programma. Het ultieme daguitje voor de outdoorliefhenners dat zaterdag 29 juni a.s. plaatsvindt in de Achterhoek wordt in de uitzending niet alleen op de kaart gezet, maar organisator Bob duikt in Walibi ook nog eens zelf voor de camera de blubberbak in. Directeur Ruud Bakker van De Keurslager komt vertellen over de Barbecue-tour die ze organiseren door het hele land, en Gwen Oudakker van A. Vogel helpt ons goed op weg naar onze vakantie bestemming met een gezondheids product.

Jessica zoekt de vakantie beleving op in het land, en komt allereerst terecht bij Vakantiepark De Heaghehorst in Ermelo, van waaruit talloze dagtrips en vakantie uitjes kunnen worden ondernomen. Ze gaat op pad met een Segway waarmee zowel de camping  alsook het aangrenzende Bungalowpark Haeghehorst wordt bezocht. Jessica blijft op De Veluwe en ontdekt bij Bospark De Heivlinder bovengemiddelde luxe in prachtige vakantie villa’s die niet alleen te huur maar ook te koop zijn. Na de break belandt de presentatrice weer in een achtertuin, en wel in Nieuwcuyck waar een Prima Blokhut dienst gaat doen als zwembadbar! Ook wordt Jacob Uiterwaal nog even geraadpleegd bij Bakker Campers in Apeldoorn: wat is een handige camper voor dagtripjes?!

Arno beantwoord de Facebook-vraag van de Familie Bakker, en gaat voor ze op zoek naar een camping bij een strand, en waar je ook vaste accomodaties kunt huren. Bovendien willen de Bakkertjes ook lekker veel dagtripjes vanuit de camping gaan ondernemen. Hij kwam teerecht bij Camping Zonneweelde in Nieuwvliet, waar je ook nog eens het schoonste strand van Nederland vindt! Veel kijkplezier bij deze aflevering van RTL Vakantie Magazine!

 

Deel 1:

Walibi Holland
– De Vakantie Barbecue
– Recreatiepark Haeghehorst
Dirtkings
– Vakantietips
Walibi Village
Bospark Heivlinder
Deel 2:

– Walibi Holland
De Keurslager
– Prima Blokhutten
Camping Zonneweelde
– Bakker Campers
– A Vogel

 

REDACTIONELE PAGINA
Onderwerpen uitgelicht

 Logo Walibi Village

Walibi Village

Walibi Holland is actie, actie en nog eens actie! Kom je naar het attractiepark dan kom je voor een dag vol spektakel en sensatie. Maar voor een echte adrenalinejunk is één dag natuurlijk niet genoeg. Geen probleem. Dan blijf je toch een nachtje slapen in Walibi Village. Lekker uitrusten in je eigen comforthuisje, tent of caravan. Alles wat je nodig hebt voor één of meer nachten is aanwezig. Je voelt je hier meteen thuis! Sterker nog, de kans is groot dat je niet meer naar huis wilt! Huur je een comforthuisje, dan heb je gratis toegang tot attractiepark Walibi Holland!

Walibi Holland

Heb je genoeg van alle rust? Dan wandel je zo het attractiepark Walibi Holland binnen! Doe de ultieme coolbloedigheidstest in Goliath: de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux. Eén ding is zeker. Welke kick je ook zoekt: Walibi heeft ‘t!

www.walibi.nl

Goliath      Excalibur      El Rio Grande

dirtkings_logo

Dirtkings 2013

Op 29 juni aanstaande verandert een deel van bos- en heidecomplex “De Vennebulten” (bij het Gelderse Varsseveld) in een off-road hindernisbaan: het domein van DirtKings! Deelnemers aan de eerste editie van dit evenement leggen – naar keuze – een parcours van twaalf of zes kilometer af. Een kleine greep uit de ontberingen die de deelnemers onderweg te wachten staan: modderpoelen, klimwanden, touwbruggen, elektriciteitsdraden… Maar dat is nog lang niet alles. Het parcours telt in totaal 25 obstakels, waaronder drie verrassingshindernissen, die er zeker voor zullen zorgen dat het evenement zijn naam eer aandoet: DirtKings – The dirtiest run ever! Het is de optimale combinatie van fysieke inspanning, fun en viezigheid!

Alles wat je nodig hebt om mee te doen, is een goede basisconditie. Je hoeft zeker geen topsporter te zijn om de eindstreep te halen. Het draait vooral om gezelligheid en samenwerking. Beleving en sportiviteit gaan bij DirtKings voor het wedstrijdelement. Bij de finish worden de deelnemers beloond met een welverdiend biertje of sportdrankje en een fraai finisher-shirt. Maar belangrijker dan dat: ze zijn een ervaring rijker! Voor meer informative: www.dirtkings.nl

dirtkings_pic_01 dirtkings_pic_02 dirtkings_pic_03

Luid de zomer in met de Keurslager

Ook als het op barbecueën aankomt, bent u bij de Keurslager aan het juiste adres. Voor het lekkerste vlees, de beste adviezen, de handigste tips én voor de meest smaakvolle recepten! Nederland telt maar liefst 535 Keurslagers. Check de locaties op www.keurslager.nl.

Van mei tot en met september kun je trouwens door heel Nederland ervaren hoe lekker barbecueën is: de Keurslager BBQ Experience Tour is te zien op diverse grote en kleinere (culinaire) evenementen. Kijk op de site waar de BBQ Experience Tour neerstrijkt en ga proeven wat voor lekkere gerechtjes de Keurslager speciaal voor jouw barbecue ontwikkeld heeft. Natuurlijk is daarbij altijd een Keurslager aanwezig, die je werkelijk alles over barbecueën vragen kunt. Kom proeven en ervaren wat barbecueën betekent!

Keurslager BBQ_varkens-en kipspiesen        Keurslager-BBQ_pineapple-in       Keurslager BBQ_BBQ bites

 

Prima Blokhutten

Primablokhutten.nl is fabrikant van Prima betaalbare blokhutten, tuinhuisjes, houten garages, schuren, bergingen en houten chalets. De wanden zijn altijd 40 mm dik. In het assortiment vindt u zeker een blokhut die past in uw tuin. Daarnaast maakt Primablokhutten.nl elke blokhut geheel op maat. Hiernaast geven ze 10 jaar garantie op alle producten. De blokhut wordt helemaal compleet geleverd en gratis bezorgt op elk gewenst adres binnen Nederland en België.

Primablokhutten.nl wil de beste en goedkoopste fabrikant en leverancier van blokhutten en tuinhuizen in Europa te zijn, zonder dat het ten koste gaat van de service die zij verlenen. Een tevreden klant is dan ook de missie.

Primablokhutten.nl verkoopt al meer dan 10 jaar uitsluitend via internet blokhutten rechtstreeks vanuit de 100% Nederlandse fabriek in Roemenië in landen door heel Europa. Primablokhutten.nl heeft géén winkelpanden en/of showrooms waardoor ze in staat zijn hun ongewoon scherpe prijzen te hanteren.

www.primablokhutten.nl

answald-247x166  144_groot-247x166  19_groot-247x166

logo Bakker Campers

Bakker Campers, een ervaren Kampeerauto Specialist

Op een steenworp ten noorden van Apeldoorn vindt de bezoeker een indrukwekkend assortiment campers in alle soorten, maten en prijsklassen. We hebben het over Bakker Campers in Wenum-Wiesel.

Strak en ordentelijk opgesteld blinken de kampeerauto’s je tegemoet waarbij je vaak twee keer moet kijken of je met een nieuwe of een gebruikte te maken hebt. Bakker heeft zich gespecialiseerd in jonge topoccasions waarvan er altijd minimaal zo’n 100 stuks op voorraad staan. Op het bedrijf dat alweer bijna twee decennia op het vertrouwde adres aan de Zwolseweg 377-379 te vinden is, wordt u te woord gestaan door ervaren vakmensen die u tot in de details kunnen adviseren. Bakker Campers verkoopt en verhuurt niet alleen campers maar beschikt ook over een professioneel ingerichte werkplaats om campers te onderhouden of te voorzien van accessoires en toebehoren. Sterk punt van het bedrijf is het feit dat vrijwel elke inruil bespreekbaar is. Dankzij haar uitgebreide netwerk van gerelateerde bedrijven kan Bakker in de meeste gevallen een goede prijs bieden voor in te ruilen campers, caravans, auto’s, boten en motoren.

www.bakker-campers.nl

Bakker Campers 03  Bakker Campers 01  Bakker Campers 02