Don't Miss

AFLEVERING 7: zondag 30 Juni – 11.20u – RTL 4

In deze aflevering van RTL Vakantie Magazine wordt extra aandacht besteedt aan fiets- en vaarvakanties. Arno heeft vanwege het onstuimige weer, onderdak gevonden op de Botterwerf in Elburg en ontvangt er de volgende gasten: Mirjam van Personal Touch Travel, Henk van de Stichting tot Behoud van de Elburgse Botters, en Gwen van A. Vogel.

Jessica is weer het land in getrokken op zoek naar alles dat de vakantie vreugde verhoogt: ze bezoekt de camping waar ze vroeger als kind kwam en waar je zowel met de fiets als met de boot uit de voeten kunt: Camping De Krabbeplaat in Brielle. Ook gaat ze voor een weekendje naar Landgoed De IJsvogel op De Veluwe, om de fietsroutes in de omgeving uit te proberen. In Latrop staat een Prima Blokhut in de achtertuin die de vakantie droom vervult van eigenaresse Gundela, en in de rubriek Camperlife is Jessica bij Bakker Campers op zoek naar een goede camper met uitrusting voor haar scooter.

Tenslotte gaat onze Vakantie Magazine presentatrice voor de familie van Boxtel, die de Facebookoproep beantwoordde, op zoek naar een ideaal villapark waar je je boot mee mag nemen. Ze komt terecht op Waterparc Veluwemeer, waar je behalve huren ook een villa kunt kopen.

Deel 1:

Botterwerf Elburg
– De Vakantie Barbecue
Camping De Krabbeplaat
Personal Touch Travel
– Vakantietips
Landgoed De IJsvogel
Deel 2:

– De Keurslager
– Prima Blokhutten
– Waterparc Veluwemeer
– Bakker Campers
– A Vogel

 

REDACTIONELE PAGINA
Onderwerpen uitgelicht

 logo Waterparc Veluwemeer

Waterparc Veluwemeer Biddinghuizen (Flevoland)

Sinds de opening in 2010 is Waterparc Veluwemeer uitgegroeid tot een bruisende en populaire vakantiebestemming. Niet voor niets want het is een park op topniveau op een unieke locatie. De luxe, ruime villa’s en appartementen liggen direct aan het Veluwemeer en beschikken zelfs over een eigen jachthaven. Water speelt dan ook de hoofdrol tijdens een verblijf op het Waterparc dat door Landal GreenParks beheerd wordt. Grenzend aan het park is een luxueus ingericht centrumgebouw gerealiseerd met een prachtig panoramarestaurant, overdekt speelparadijs, binnenzwembad en supermarkt. Dichtbij ligt een 36-holes golfbaan en in de nabije omgeving van het park bevinden zich uitgebreide dagrecreatiemogelijkheden, zoals het Dolfinarium, Walibi, de Zwaluwhoeve en Batavia Stad. Dit park biedt dus voor ieder wat wils.

De vakantiewoningen op Waterparc Veluwemeer zijn allemaal particulier bezit. Eigenaren gebruiken hun huis als tweede woning of geven deze in verhuur bij Landal waardoor een aantrekkelijk rendement te behalen valt. Er zijn momenteel nog enkele woningen te koop. Bekijk het aanbod op www.waterparcveluwemeer.nl . Wanneer u een vakantie wilt boeken kunt u terecht op deze Landal-link.

001Waterparc Veluwemeer 002Waterparc Veluwemeer 003Waterparc Veluwemeer

 

Luid de zomer in met de Keurslager

Ook als het op barbecueën aankomt, bent u bij de Keurslager aan het juiste adres. Voor het lekkerste vlees, de beste adviezen, de handigste tips én voor de meest smaakvolle recepten! Nederland telt maar liefst 535 Keurslagers. Check de locaties op www.keurslager.nl.

Van mei tot en met september kun je trouwens door heel Nederland ervaren hoe lekker barbecueën is: de Keurslager BBQ Experience Tour is te zien op diverse grote en kleinere (culinaire) evenementen. Kijk op de site waar de BBQ Experience Tour neerstrijkt en ga proeven wat voor lekkere gerechtjes de Keurslager speciaal voor jouw barbecue ontwikkeld heeft. Natuurlijk is daarbij altijd een Keurslager aanwezig, die je werkelijk alles over barbecueën vragen kunt. Kom proeven en ervaren wat barbecueën betekent!

Keurslager BBQ_varkens-en kipspiesen        Keurslager-BBQ_pineapple-in       Keurslager BBQ_BBQ bites

 

Prima Blokhutten

Primablokhutten.nl is fabrikant van Prima betaalbare blokhutten, tuinhuisjes, houten garages, schuren, bergingen en houten chalets. De wanden zijn altijd 40 mm dik. In het assortiment vindt u zeker een blokhut die past in uw tuin. Daarnaast maakt Primablokhutten.nl elke blokhut geheel op maat. Hiernaast geven ze 10 jaar garantie op alle producten. De blokhut wordt helemaal compleet geleverd en gratis bezorgt op elk gewenst adres binnen Nederland en België.

Primablokhutten.nl wil de beste en goedkoopste fabrikant en leverancier van blokhutten en tuinhuizen in Europa te zijn, zonder dat het ten koste gaat van de service die zij verlenen. Een tevreden klant is dan ook de missie.

Primablokhutten.nl verkoopt al meer dan 10 jaar uitsluitend via internet blokhutten rechtstreeks vanuit de 100% Nederlandse fabriek in Roemenië in landen door heel Europa. Primablokhutten.nl heeft géén winkelpanden en/of showrooms waardoor ze in staat zijn hun ongewoon scherpe prijzen te hanteren.

www.primablokhutten.nl

answald-247x166  144_groot-247x166  19_groot-247x166

logo Bakker Campers

Bakker Campers, een ervaren Kampeerauto Specialist

Op een steenworp ten noorden van Apeldoorn vindt de bezoeker een indrukwekkend assortiment campers in alle soorten, maten en prijsklassen. We hebben het over Bakker Campers in Wenum-Wiesel.

Strak en ordentelijk opgesteld blinken de kampeerauto’s je tegemoet waarbij je vaak twee keer moet kijken of je met een nieuwe of een gebruikte te maken hebt. Bakker heeft zich gespecialiseerd in jonge topoccasions waarvan er altijd minimaal zo’n 100 stuks op voorraad staan. Op het bedrijf dat alweer bijna twee decennia op het vertrouwde adres aan de Zwolseweg 377-379 te vinden is, wordt u te woord gestaan door ervaren vakmensen die u tot in de details kunnen adviseren. Bakker Campers verkoopt en verhuurt niet alleen campers maar beschikt ook over een professioneel ingerichte werkplaats om campers te onderhouden of te voorzien van accessoires en toebehoren. Sterk punt van het bedrijf is het feit dat vrijwel elke inruil bespreekbaar is. Dankzij haar uitgebreide netwerk van gerelateerde bedrijven kan Bakker in de meeste gevallen een goede prijs bieden voor in te ruilen campers, caravans, auto’s, boten en motoren.

www.bakker-campers.nl

Bakker Campers 03  Bakker Campers 01  Bakker Campers 02