Don't Miss

Arno Raymakers

Presentator en producent Arno Raymakers zit al meer dan 25 jaar in het media-vak. Op 16-jarige leeftijd begon hij zijn eigen radio station, letterlijk op de zolder van zijn ouders. Ook had hij toen al interesse in het maken van films: iedere herfst-, zomer- en kerstvakantie werd besteed aan het maken van 8-mm poppen-, animatie en trucage filmpjes. Het liefst ging hij naar de Film Academie, maar in die tijd lagen de toelatingseisen te hoog.

Arno vertrok naar het buitenland: hij woonde en werkte achtereenvolgens in Oostenrijk, Spanje, Turkije en 13 jaar in Amerika als entertainer, presentator, acteur en producent. Tussendoor voer hij ook nog 8 jaar lang als presentator en cruise director op 14 cruise schepen wereldwijd.

Na zijn kosmopolitische bestaan als wereldreiziger belandde Arno jaren geleden weer in Nederland, waar hij snel rolletjes te pakken had in Onderweg naar Morgen en een aantal grote commercials voor o.a. Vodafone en Unit4Agresso. In 2007 werd hij Sr. Presentator bij Liveshop dat o.a. te zien was op Talpa, RTL en SBS 6. Hij maakte meer dan 2000 live-uren op tv en leerde er collega Jessica Mendels kennen die hij als producent onlangs afgelopen seizoen engageerde als co-presentatrice voor het nieuwe programma RTL Vakantie Magazine.

In 2009 presenteerde hij samen met Sanne Heijen een programma op RTL 5. In juli 2010 besloten de twee een productie bedrijf (Enjoy Life Media) te starten met als doel een tv programma te produceren voor RTL 4. De naam: Enjoy Life. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en heeft het producentenduo al diverse programma’s op hun naam staan: Enjoy Life, Over De Reling, Kidsjen, Mijn Vriendin & Ik, Weekend Trip & RTL Wintertijd.

Foto: Laura Oldenbroek