Don't Miss
 • Costa Blanca, Spanje

  Welke BNer of VIP gaat hier naar toe?

 • Phantasialand, Duitsland

  Twee bekende zangeressen op avontuur!

 • Kos, Griekenland

  4 vakantieconcepten, 1 BNer...

 • RTL Vakantie Magazine

  Terug op de buis in 2017!

 • Meer informatie over dit programma?

  info@rtlvakantiemagazine.nl

 • Kijk ook op Facebook

  Voor alle prijsvragen, acties en deelnemers

AFLEVERING 1: RTL 4 – 19 Mei – 11.20u

In aflevering 1 van RTL Vakantie Magazine staat het thema ‘water’ centraal. Ofwel alles wat je vakantie op, in of aan het water leuker maakt. Arno Raymakers ontvangt in Jachthaven & Recreatiepark Mijnden in Loosdrecht gasten die de laatste vakantie trends komen bespreken. Chef Robert Nagtegaal van De Keurslager bereidt tegelijkertijd een heerlijk stukje vlees op de zomer barbecue. Ondertussen bezoekt Jessica Mendels een Friese zeilschool waar kinderen tijdens hun vakantie leren zeilen, en ondervindt de presentatrice op een Overijssels vakantiepark aan den lijve wat een ‘tubby-splash’ is.

Bovendien zijn er diverse vakantietips en gaat Arno in de Ardennen op zoek naar een geschikt huis voor de familie Tielemans die onze Facebook-oproep beantwoorde. Kortom, ‘RTL Vakantie Magazine’ geeft je alvast een voorschot op je eigen vakantie en maakt de aanloop naar de zomer nog leuker.

Trek naar de Ardennen met Ardennes-Etape!

Selectie van gezellige vakantiehuizen en luxe villa’s.

Neem je kinderen mee, je vrienden, ouders, broers, zussen, je hond… Breng heel je wereldje mee in één van de prachtige villa’s met panoramisch uitzicht over de vallei. Laat iedereen een eigen kamer uitkiezen; ze zijn allemaal even comfortabel. Bereid een aperitiefje voor, relax op het terras. Kom tot rust en geniet van het leven. De buitenlucht is zoals in je herinneringen, precies wat je nodig hebt.

Je bent klaar voor ontspanning, een hapje en een drankje, lachen en het delen van mooie momenten. Wandelen, verkenningstochten, gek doen, jezelf herontdekken of… gewoon helemaal niets doen.

Verzamel deze unieke momenten van geluk en pluk de dag. We wensen je een uitstekend verblijf.

Het Ardennes-Etape Team: 7 dagen op 7 bereikbaar voor jouw volgende vakantie in de Ardennen.

Het vakantiehuis dat u zag in aflevering 1 heeft het volgende referentienummer op de Ardennes-Etape site: Referentie: 104538-02

Klik hier om het huis te zien!

www.ardennes-etape.nl

Luid de zomer in met de Keurslager

Ook als het op barbecueën aankomt, bent u bij de Keurslager aan het juiste adres. Voor het lekkerste vlees, de beste adviezen, de handigste tips én voor de meest smaakvolle recepten! Nederland telt maar liefst 535 Keurslagers. Check de locaties op www.keurslager.nl.

Van mei tot en met september kun je trouwens door heel Nederland ervaren hoe lekker barbecueën is: de Keurslager BBQ Experience Tour is te zien op diverse grote en kleinere (culinaire) evenementen. Kijk op de site waar de BBQ Experience Tour neerstrijkt en ga proeven wat voor lekkere gerechtjes de Keurslager speciaal voor jouw barbecue ontwikkeld heeft. Natuurlijk is daarbij altijd een Keurslager aanwezig, die je werkelijk alles over barbecueën vragen kunt. Kom proeven en ervaren wat barbecueën betekent!

Keurslager BBQ_varkens-en kipspiesen Keurslager-BBQ_pineapple-in Keurslager BBQ_BBQ bites

PRIMABLOKHUTTEN.NL

Primablokhutten.nl is fabrikant van Prima betaalbare blokhutten, tuinhuisjes, houten garages, schuren, bergingen en houten chalets. De wanden zijn altijd 40 mm dik. In het assortiment vindt u zeker een blokhut die past in uw tuin. Daarnaast maakt Primablokhutten.nl elke blokhut geheel op maat. Hiernaast geven ze 10 jaar garantie op alle producten. De blokhut wordt helemaal compleet geleverd en gratis bezorgt op elk gewenst adres binnen Nederland en België.

Primablokhutten.nl wil de beste en goedkoopste fabrikant en leverancier van blokhutten en tuinhuizen in Europa te zijn, zonder dat het ten koste gaat van de service die zij verlenen. Een tevreden klant is dan ook de missie.

Primablokhutten.nl verkoopt al meer dan 10 jaar uitsluitend via internet blokhutten rechtstreeks vanuit de 100% Nederlandse fabriek in Roemenië in landen door heel Europa. Primablokhutten.nl heeft géén winkelpanden en/of showrooms waardoor ze in staat zijn hun ongewoon scherpe prijzen te hanteren.

www.primablokhutten.nl

answald-247x166 144_groot-247x166 19_groot-247x166